Nyheder

BRUD:

 

Sammen med væver Lotte Dalgaard udstiller jeg "BRUD" på Grønbechs Gård i Hasle på Bornholm. Brud er en udstilling lavet i 100 år gammel, håndspunden hør med 10 værker som f.eks. Knoglebrud, Opbrud, Udbrud, Granitbrud osv. Udstillingen er at finde indtil 26. juni, og er en inspirerende og nyskabende udstilling der viser sammenhængen mellem tekstil og design samt nyt og gammelt.

 

Læs mere om udstillingen her.

 

 

December 2017:

DESIGNSKOLENS JULEMARKED

 

Fredag d. 8. December og Lørdag d. 9. December deltager jeg i Designskolen Koldings årlige julemarked, hvor jeg har en lille stand, hvor du kan se hele kollektionen og prøve de forskellige styles. Jeg vil tage alle nyhederne med, og der er rig mulighed for at se hele udvalget.

 

Læs mere om arrangementet her.

 

Julemarkedet åbningstider er:

Fredag: Kl. 14-22

Lørdag: Kl. 11-22

 

HEMMELIGHEDER:

 

Lige nu er det muligt at bestille en fortællerkuffert, som passer til Lisbeth Zornigs nye bog "Hemmeligheder". Bogen handler om at få mindre børn til at kende forskel på gode og dårlige hemmeligheder. Kufferten visualiserer de to bjørne Nanna og Samson, som er hovedpersonerne i bogen. Kufferten er håndlavet med decopage og foeret med velour, som skaber en hyggelig ramme om de to bjørne. Derudover medfølger håndmalet sengetøj, koglebil og en supermansbluse til Samson. Alt sammen ting som kan ses i bogen.

Kufferten er tænkt som et værktøj, der kan gøre det lettere for børnene at visualisere bjørnene og deres skæbner, samt gøre det letere for dem at identificere sig selv med dem.

 

Kufferterne koster 2200 kr. pr stk. ex. moms og kan bestilles over mail på info@liselottehornstrup.com. Kufferterne er allerede bestilt af flere børnehaver, og de fungerer rigtig godt. Bjørnene kan også bestilles som 'hånddukker', så de kan bruges i et dukketeater.

 

November 2017:

JULEMARKED I HOLSTEBRO

 

Søndag d. 19. nov deltager jeg i Kulturdivisionens julemarked i Holstebro, hvor en masse designere og Kunsthåndværkere har stand i de gamle Slagterihaller. Kig forbi markedet fra kl. 11-16, og find den unikke julegaver og se, hvad ny dansk design har at byde på.

 

NYHEDSBREV

VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

 

// LISELOTTE HORNSTRUP //

ROSENGADE 1

6600 VEJEN

DANMARK

 

 

+45 22 74 48 48

info@liselottehornstrup.com

@liselottehornstrup

 

VAT: 37790648

 
 

// LISELOTTE HORNSTRUP // - info@liselottehornstrup.com