KURSER

Følg de sociale medier for at se næste kursusdatoer...


NYHED!

FORÅRS-AFTENHOLDSYNING OG KONSTRUKTION


Nyt aftenhold starter Tirsdag d. 27. 2. 2024

og er et 8 ugers sykursus, hvor du lærer en masse tips og tricks til lettere selv at komme i gang med at konstruere og sy beklædning.Har du nogle syprojekter, som du ikke kan komme i mål med eller har du brug for ny inspiration til lettere selv at komme i gang med at sy, så er dette hold lige noget for dig.Læs lige med her...NYHED!

NYT AFTENHOLD SYNING OG KONSTRUKTIONTIRSDAG D. 27. FEBRUAR 2024 KL. 19-21:30


Kom til sykursus i mit lille designstudio midt i Vejen By. På dette kursus er der plads til 8 personer, hvor vi mødes 8 tirsdage i træk her i foråret. På kurset vil du lære en nemmere metode til at konstruere overdele og kjoler, hvor du ikke starter helt fra et grundmønster af. Du kommer hurtigere og nemmere frem til resultatet, og så gør det hele processen mere overskueligt. Derudover vil du lære en masse tips og tricks til syprocessen, og hvilken rækkefølge du skal arbejde i, for at gøre projektet mere overskueligt. Del dine erfaringer med de andre kursister og mød andre lokale med samme interesser.

Der vil være masser af kaffe og the på kanden, samt frugt til.


Det bliver super hyggeligt og kreativt.


Prisen for kurset er 1500kr. for de 8 uger, og så kan du forvente et mindre beløb til materialer.

Sidste dag for kurset er 23. April 2024, så du kan sagtens nå at få startet flere projekter op, og afsluttet nogle også.


Lyder det som noget for dig, så kan du tilmelde dig på info@liselottehornstrup.com.

Skriv en mail med navn, adresse, email og telefonnummer, og så vil du modtage en bekræftelse, når tilmeldingen er godkendt. 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

NYHED!

NYT WEEKENDKURSUSSYNING & KONSTRUKTION


Kom på weekendkursus i mit lille Designstudio! Start sommeren med et kreativt kursus og få masser af inspiration med hjem! Kost og logi er inkl. hvis man ønsker, så kom ud og bliv fyldt op af en masse god energi, ny inspiration og en masse kommende kreative projekter i bagagen.

 Læs mere om kurset her...NYHED!

NYT FORÅRS-WEEKENDKURSUS I SYNING OG KONSTRUKTIONUGE 14     -      6. - 7. APRIL 2024


Kom til inspirerende sykursus i mit lille designstudio midt i Vejen By. På dette kursus er der plads til 8 personer, hvor vi skal lære en masse sytricks. På kurset vil du lære en nemmere metode til at konstruere overdele og kjoler, hvor du ikke starter helt fra et grundmønster af. Du kommer hurtigere og nemmere frem til resultatet, og så gør det hele processen mere overskueligt. Derudover vil du lære en masse tips og tricks til syprocessen, og hvilken rækkefølge du skal arbejde i, for at gøre projektet mere overskueligt. Del dine erfaringer med de andre kursister og mød andre der deler dine interesser. Kost og logi er inklusiv, hvis man ønsker, og der tages hånd om allegener. 


Det bliver super hyggeligt og kreativt, og så bliver det masser af fordybelse!


Kursus inkl. overnatninger på enkeltværelse:       3300 kr.

Kursus uden logi:                                                  2500 kr.Lyder det som noget for dig, så kan du tilmelde dig på info@liselottehornstrup.com. Skriv en mail med navn, adresse, email og telefonnummer, og så vil du modtage en bekræftelse, når tilmeldingen er godkendt. __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________