KURSER


NYT AFTENHOLDSYNING OG KONSTRUKTION


Nyt aftenhold starter Tirsdag d. 7. 3. 2023

og er et 8 ugers sykursus, hvor du lærer en masse tips og tricks til lettere selv at komme i gang med at konstruere og sy beklædning.Har du nogle syprojekter, som du ikke kan komme i mål med eller har du brug for ny inspiration til lettere selv at komme i gang med at sy, så er dette hold lige noget for dig.Læs lige med her...NYT AFTENHOLD SYNING OG KONSTRUKTIONTIRSDAG D. 7. MARTS 2023 KL. 19-21:30


Kom til sykursus i mit lille designstudio midt i Vejen By. Jeg har længe drømt om at undervise i mine egne lokaler, og nu kan det lykkes. På dette kursus er der plads til 8 personer, hvor vi mødes 8 tirsdage i træk her i efteråret. På kurset vil du lære en nemmere metode til at konstruere overdele og kjoler, hvor du ikke starter helt fra et grundmønster af. Du kommer hurtigere og nemmere frem til resultatet, og så gør det hele processen mere overskueligt. Derudover vil du lære en masse tips og tricks til syprocessen, og hvilken rækkefølge du skal arbejde i, for at gøre projektet mere overskueligt. Del dine erfaringer med de andre kursister og mød andre lokale med samme interesser. Der vil være masser af kaffe og the på kanden, samt frugt til.


Det bliver super hyggeligt og kreativt.


Prisen for kurset er 1300kr. for de 8 uger, og så kan du forvente et mindre beløb til materialer.

Sidste dag for kurset er 25. april 2023, så du kan sagtens nå at få startet flere projekter op, og afsluttet nogle også.


Lyder det som noget for dig, så kan du tilmelde dig på info@liselottehornstrup.com.

Skriv en mail med navn, adresse, email og telefonnummer, og så vil du modtage en bekræftelse, når tilmeldingen er godkendt. 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


UGEKURSUSTEKSTILMANIPULATION

OG SYNING


Kom på sommerkursus i mit lille Designstudio! Start sommerferien lidt før med et kreativt kursus og få masser af inspiration med hjem! Kost og logi er inkl. hvis man ønsker, så slip væk fra hverdagens trummerum og bliv fyldt op af en masse god energi, ny inspiration og en masse kommende kreative projekter i bagagen.

 Læs mere om kurset her...UGEKURSUS I TEKSTILMANIPULATION OG SYNINGUGE 26     -      26. JUNI-30. JUNI 2023


Kom til inspirerende sykursus i mit lille designstudio midt i Vejen By. Jeg har længe drømt om at undervise i mine egne lokaler, og nu kan det lykkes. På dette kursus er der plads til 8 personer, hvor vi virkelig har tid til fordybelse. Vi skal prøve forskellige metoder til at manipulere tekstiler, og derefter skal vi bruge tekstilerne til vores syprojekter. På kurset vil du lære en nemmere metode til at konstruere overdele og kjoler, hvor du ikke starter helt fra et grundmønster af. Du kommer hurtigere og nemmere frem til resultatet, og så gør det hele processen mere overskueligt. Derudover vil du lære en masse tips og tricks til syprocessen, og hvilken rækkefølge du skal arbejde i, for at gøre projektet mere overskueligt. Del dine erfaringer med de andre kursister og mød andre der deler dine interesser. Kost og logi er inklusiv, hvis man ønsker, og der tages hånd om allegener. Udover de kreative timer i værkstedet, så skal vi også på rundt og opleve lokalsamfundet samt besøge andre kulturelle tiltag.


Det bliver super hyggeligt og kreativt, og så bliver det lige så godt som ferie :) -En rigtig selvforkælelsesuge!


Kursus inkl. overnatning på dobbeltvær:          4600 kr.

Kursus inkl. overnatninger på enkeltværelse:   6100 kr.

Kursus uden logi:                                              3400 kr.


(Kost er inkluderet i alle priser. Ved dobbeltværelse bor du sammen med en anden kursist fra holdet.)Lyder det som noget for dig, så kan du tilmelde dig på info@liselottehornstrup.com. Skriv en mail med navn, adresse, email og telefonnummer, og så vil du modtage en bekræftelse, når tilmeldingen er godkendt. 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


NYT WEEKENDKURSUSSYNING


Kom på weekendkursus i mit lille Designstudio! Start sommeren med et kreativt kursus og få masser af inspiration med hjem! Kost og logi er inkl. hvis man ønsker, så kom ud og bliv fyldt op af en masse god energi, ny inspiration og en masse kommende kreative projekter i bagagen.

 Læs mere om kurset her...NYT WEEKENDKURSUS I SYNINGUGE 23     -      10. JUN - 11. JUN 2023


Kom til inspirerende sykursus i mit lille designstudio midt i Vejen By. Jeg har længe drømt om at undervise i mine egne lokaler, og nu kan det lykkes. På dette kursus er der plads til 8 personer, hvor vi skal lære en masse sytricks. På kurset vil du lære en nemmere metode til at konstruere overdele og kjoler, hvor du ikke starter helt fra et grundmønster af. Du kommer hurtigere og nemmere frem til resultatet, og så gør det hele processen mere overskueligt. Derudover vil du lære en masse tips og tricks til syprocessen, og hvilken rækkefølge du skal arbejde i, for at gøre projektet mere overskueligt. Del dine erfaringer med de andre kursister og mød andre der deler dine interesser. Kost og logi er inklusiv, hvis man ønsker, og der tages hånd om allegener. 


Det bliver super hyggeligt og kreativt, og så bliver det masser af fordybelse!


Kursus inkl. overnatning på dobbeltvær:              2400 kr.

Kursus inkl. overnatninger på enkeltværelse:       2800 kr.

Kursus uden logi:                                                  1800 kr.(Kost er inkluderet i alle priser. Ved dobbeltværelse bor du sammen med en anden kursist fra holdet.)


Lyder det som noget for dig, så kan du tilmelde dig på info@liselottehornstrup.com. Skriv en mail med navn, adresse, email og telefonnummer, og så vil du modtage en bekræftelse, når tilmeldingen er godkendt. 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________