Det smukkeste marked


Fredag d. 18. Juni er jeg at finde på det smukkeste marked i Skals. 20 kunsthåndværkere viser, hvad de har fået coronatiden til at gå med, og de vil sælge ud af deres kunsthåndværk. Alt er designet og produceret i Danmark, og du vil kunne finde bl.a. keramik, glas, smykker og tekstiler :)

Du skal købe billet til markedet!


Ses vi??

Sommerudstilling på Masnedøfortet


Lotte Dalgaard og jeg deltager i særudstillingen Textile Rytmer på Masnedøfortet denne sommer. Det er en smuk udstilling af værker fra tekstile kunsthåndværkere rundt omkring i Danmark. Udstillingen er åben fra 24. Juni kl. 12-17 og til 8. August kl. 12-17. Lotte og jeg viser 6 værker fra vores Brud udstilling.


Udstillingen er virkelig smuk og inspirerende, så kig forbi.Uge33 udstilling


UGE33 er en årligt tilbagevendende udstilling af kunsthåndværk. Udstillingen finder sted i Det Røde Pakhus på havnen i Hobro.  Jeg vil udstille to helt nye værker, som har håndarbejdet i højsæde. Derudover vil det være muligt at købe mine kollektioner i butikken. Desværre afholder jeg ikke arbejdende værksted i år, da jeg er på barsel, men kig forbi den flotte udstilling og få en stor oplevelse..