Om
Designer Liselotte Hornstrup Vejen

// Liselotte Hornstrup // er en dansk modevirksomhed, hvis designDNA er centreret om styrkelse af individualiteten, og hvor der er plads til fri udfoldelse. Brandets identitet er monokrom og dunkel med en masse rå kanter og detaljer. Det er en innovativ fortælling om håndværk og beklædning, der er lavet til at blive brugt i lang tid, som modstand til samfundets køb-og-smid-væk-kultur. Alt er produceret i Danmark enten i designstudiet eller på en dansk systue.


Med en kunstnerisk designproces drages der visuel inspiration fra kroppen med fokus på bæredygtighed. // Liselotte Hornstrup // har til formål at bidrage til lokal og global ansvarlighed ved at skubbe grænserne for brug og holdbarhed af vores tekstiler, samt større genbrug og udnyttelse af vores resurser. Derfor har designprocessen stort fokus på finish og håndværk, og er en omhyggelig, kreativ proces, hvor design er baseret på kontinuerlig udvikling og ikke fornyelse og afskedigelse.


Brugerne opfordres til at interagere med tøjet og bruge det sammen på forskellige måder. // Liselotte Hornstrup // designer kollektioner, der er målrettet et bredt publikum med dets tidløse og funktionelle look.


Liselotte Hornstrup er født og opvokset i Danmark og dimitterede fra TEKO i Herning i 2014 med en professionsbachelor og derefter fra Kolding Designskole i 2016 med en kandidatgrad i modedesign. Hun har været nomineret til designtalent 2015 og tidligere haft udstilling på Heart Museum i forbindelse med udstillingen "CLASH – modstand i moden". Derudover er hun fortaler for bæredygtigt design med stor fokus af bedre brug af resurser og genbrug. Liselotte Hornstrups styrke ligger i hendes håndværkmæssige bearbejdning af materialer, som kommer til syne i hendes reflekterende og kreative designproces.